Over het bedrijf

Hoi, ik ben Pieter Van Hecke, drijvende kracht achter Toptechniek.
Ik begon in 2008 in bijberoep en werkt sinds 2010 voltijds in de installatietechnieken.

Op dit moment is de zaak een eenmanszaak, met de nodige ondersteuning van zelfstandige samenwerkers zowel voor installatie als administratie. We werken ook in vertrouwen en wederkerigheid samen met bedrijven die ons ondersteunen voor herstelling, onderhoud, pleisterwerken, tegelzetten etc.

De opdrachten zijn voornamelijk particulier, residentieel. Af en toe worden werken uitgevoerd voor een kleine KMO.

Er wordt veel belang gehecht aan kwaliteit, communicatie¬†en correcte afspraken. De kwaliteit wordt bereikt door constante bijscholing (erkend technicus gas, vloeibare brandstoffen, cerga opleidingen, fabrieksbezoeken, …), overleg met collega’s en groothandel/fabrikant en een gezonde interesse voor het vak en voor wat het leven aangenaam en goed maakt in het algemeen. We proberen altijd te gaan voor een oplossing “alsof het voor onszelf” zou zijn. De oplossingen die we bieden proberen een evenwicht te vinden tussen uw belangen en wensen, de onze en die van de maatschappij waar we allemaal deel van uitmaken en dit zowel op korte als lange termijn. We zijn er van overtuigd dat dit kan zonder dat iemand hoeft “toe te geven” of te verliezen.

Daarnaast is het voor u misschien interessant om te weten dat er ook bijzondere aandacht wordt besteed aan de recyclage van het bedrijfsafval. Door een doorgedreven sorteren (verpakkingsplastic, hard plastic, metalen, papier- en karton, elektronisch afval, kga, isomo, …) wordt de hoeveelheid restafval, die enkel kan worden verbrand, drastisch verminderd.

We willen een verschil maken, ook al is het misschien klein soms.