Ketelvervanging Centrale Verwarming

Wij vervangen uw ketel en helpen u besparen

Offerte aanvragen?

 

Ketelinstallatie Vaillant Ecotec Plus

Ketelinstallatie Vaillant Ecotec Plus met accessoires: drukvat, vuilafscheider, microbelontluchter, collectoren giacomini

Ketelvervanging van uw huidig toestel door een condensatieketel

Ondanks het wegvallen van de premies voor het plaatsen of vervangen van een gas- of mazoutketel met condensatietechniek, blijft het een interessante investering om uw toestel te vervangen. Afhankelijk van de ouderdom kan u tot meer dan 30 procent besparen op uw energiefactuur door nu over te schakelen op nieuwe technologie met een ketelvervanging.

Belangrijk is dat wij samen met u op zoek gaan naar de juiste oplossing voor uw situatie. Een oplossing is altijd aangepast aan de omstandigheden en steeds met de bedoeling om kwaliteit te leveren op zowel korte als lange termijn.

Hoe condensatietechnologie werkt, leest u hier: Waarom een condensatieketel en hoe werkt het?

Wij kiezen voor Vaillant en Remeha als merk om aan te bieden. Waarom, leest u hier: Wat is jullie voorkeursmerk?

Belangrijk om te vermelden is dat Vaillant, onder bepaalde voorwaarden een uitbreiding van de garantie naar vijf jaar voorziet. U leest het goed, u hoeft zich vijf jaar geen enkele zorgen te maken over mogelijke kosten aan het toestel. Ook daarna kan u bij ons terecht voor de nodige nazorg, zoals het onderhoud.