Wat is jullie voorkeursmerk ?

Ons antwoord:

Er wordt gekozen voor Vaillant en Weishaupt als voorkeursmerk. Deze helpen ons de kwaliteit en service te leveren die we zelf wensen aan te houden. Door de vele depannages op verscheidene merken, hebben we een zekere ervaring en voeling met de dienst na verkoop, technische ondersteuning en bedrijfscultuur van de merken in kwestie. Er wordt gekozen voor de merken waar die ondersteuning is zoals ze hoort, zodat een correcte service kan worden gegeven en u als klant daar ook de vruchten van draagt.

Keuze

Wil dat zeggen dat dit de enige “goeie” merken zijn? Zeker niet. Door het grote aanbod op de markt moet er sowieso een keuze gemaakt worden in wat men aanbiedt. Die keuze is nodig om de techniek voldoende te beheersen. Daarnaast is de keuze voor een merk uiteraard ook een deel toeval en historisch gegroei. Het is geen keuze tegen (een bepaald merk), maar een keuze vóór iets.

Helemaal geen problemen?

Zijn er dan geen problemen met deze merken? Tuurlijk wel. De combinatie van factoren beperken deze echter tot een minimum. Denk hierbij aan zorg voor de installatie, kwaliteit van het materiaal en service van de merken.

Extra garantie

Vaillant heeft sinds enige tijd een extra voordeel. De Ecotec Plus ketels worden onder bepaalde voorwaarden geleverd met een verlengde garantie. Hierdoor geniet u niet twee, maar wel vijf jaar van garantie op uw Vaillant Ecotec Plus ketel. U mag er van op aan dat onze installaties aan de voorwaarden voldoen. Meer informatie hieromtrent kan u hier lezen. Aarzel niet ons te contacteren als u vragen of interesse hebt.

Weishaupt is een merk dat sowieso inzet op topkwaliteit.