Wat is de prijs voor een goed onderhoud centrale verwarming?

Ons antwoord:

De prijs voor een onderhoud van een gasketel of mazoutketel kan nogal verschillen van installateur tot installateur. Wij zetten in op kwaliteit aan een betaalbare prijs. Vraag hier een offerte aan. U ontvangt spoedig een actuele prijs en alle voorwaarden.

Kwaliteit boven

Een goed onderhoud van uw verwarmingsketel krijgt bij ons de voorkeur boven de laagste prijs. Wil dat zeggen dat een onderhoud schandalig duur is? Helemaal niet. Voor de geleverde prestaties, werken wij aan een zeer scherpe prijs. Een onderhoud aan een te lage prijs op iets langere termijn kan u trouwens – veel – meer kosten. Denk aan problemen, dure herstellingen of onvoorzien kosten ver voor de verwachte levensduur van de ketel en diens onderdelen.

Erkend technicus

Uiteraard worden de onderhouden uitgevoerd door een erkend technicus. Dit geeft u de zekerheid dat de uitvoerder in kwestie specifieke opleidingen heeft gevolgd. De technicus weet dus wat hij moet doen om uw toestel na te kijken en te verzorgen zoals het hoort.

Wettelijke attesten

Nadat de uitvoering ontvangt u van ons de nodige attesten. Het betreft zowel het reinigingsattest als het verbrandingsattest. U dient deze attesten bij het toestel te bewaren, samen met de andere documenten die de wet voorschrijft. Meer informatie over alle verplichtingen die bestaand rond onderhoud vindt u hier.

Merken

Wij werken met de meest courante merken. Hoe hoger in de lijst, hoe meer ervaring we er mee hebben.

  • Vaillant
  • Remeha
  • Junkers
  • Bulex
  • Buderus
  • Daalderop
  • Sime

Regio

Wij doen onderhoud in Evergem en alle deelgemeenten (Ertvelde, Sleidinge, Wippelgem, Doornzele, Kerkbrugge, Langerbrugge, …) Gent, Mariakerke, Waarschoot, Lovendegem, Zomergem, Eeklo, Destelbergen, Heusden, Gentbrugge, Ledeberg, Sint-Amandsberg, Drongen, Baarle, …